Handige tips die overal in het systeem gebruikt kunnen worden

Handige tips die overal in het systeem gebruikt kunnen worden

Deze handige tips kunnen bijdragen aan het vereenvoudigen van werkzaamheden en u helpen nog effectiever te zijn. 

  1. U kunt op uw muis of keyboard altijd rechts klikken om uw interface in een nieuw venster te openen. Dat wordt bepaald door de browser die u gebruikt. Op deze manier kunt op gegevens op 
  2. Via de bliksem icoon die op veel pagina’s in TimeLog Project voorkomt kunt u functies vinden die relevant zijn voor de pagina waar u op staat in het product. Staat u bijvoorbeeld op een projectpagina, dan kunt u via de bliksem icoon o.m. projecten kopiëren en een nieuw faktuur aanmaken. 
  3. Wanneer u een datum aangeeft in TimeLog Project hoeft u geen koppeltekens te gebruiken. Wilt u een datum invullen in het huidige jaar, dan is het voldoende om 1212 te toetsen en vervolgens wordt dat automatisch geformatteerd tot 12-12-2015 (deze tekst is geschreven in 2015). Heeft u een datum nodig in het komende jaar, dan voegt in simpelweg de laatste twee cijfers toe; zo wordt bijv. 100116 automatisch 10-01-2016.
  4. F12 fungeert als sneltoets naar het commentaarveld als u bezig bent met uw weekstaat en uren invoert. Drukt u éénmaal F12, dan komt u automatisch terecht in het commentaarveld. Drukt u andermaal, dan gaat u terug naar de weekstaat
  5. U kunt op elke pagina in het systeem persoonlijke sneltoetsen instellen door op het tandwiel te klikken en daarna op het balkje Pagina-instellingen. Een voorwaarde is wel dat men geen toetsen kan kiezen die standaard al worden gebruikt. 

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation