Gebruikt u de superzoeker in uw dagelijks werk?

Gebruikt u de superzoeker in uw dagelijks werk?

Op deze manier bespaart u tijd en kliks als u twijfelt waar de gezochte informatie gevonden kan worden. 

De superzoeker is het zoekveld in de rechterbovenhoek en tevens beschikbaar via sneltoets F2 dat wij hebben gekozen is als standaard. U kunt dit echter aanpassen via de persoonlijke instellingen in uw persoonlijke menu in de rechterbovenhoek (tandwieltjes). Wij hebben de superzoeker verbeterd zodat u kunt zoeken op klanten, contactpersonen, projecten, fakturen, medewerkers en supportgevallen. 

Wanneer u op het gebruiksmenu toetst in de superzoeker, dan kunt u kiezen of u wilt zoeken in één of meerdere vakgebieden in het systeem. Kiest u niet, dan wordt door het hele systeem gezocht en worden de resultaten opgedeeld op basis van vakgebied. 

Gebruikt u daarbij het procentteken %, dan kunt u meer gedetailleerd verder zoeken. Heeft u bijvoorbeeld een contactpersoon die Camilla heet en u kunt zich niet meer herinneren of haar naam begint met een C of een K, dan schrijft u simpelweg %amilla in het zoekveld. Alle contactpersonen waar  ‘amilla’ in de voor- of achternaam voorkomt worden dan getoond. 

undefined

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation