Gebruiksrechten voor hulpfuncties en processen

Gebruiksrechten voor hulpfuncties en processen

We hebben het voor u als gebruiker van TimeLog Project mogelijk gemaakt om uw eigen hulpteksten direct in het systeem in te voegen.

Dat gebeurt door op de vraagteken en spraakballon icoon te klikken rechtsboven in het scherm. Op deze manier kunt u zowel uzelf als collega’s helpen om meer uit het systeem te halen. Vergeet niet dat de kleur van de iconen rechtsboven verandert op basis van de pagina waar u zich bevindt, omdat de informatie die u toevoegt specifiek is voor de betreffende pagina.

Uw leidinggevende dient de hulptekstfunctie te activeren onder Systeembeheer -> Medewerkers -> Gebruikersrollen en –rechten beheren -> (naam van gebruikersrol kiezen ->) Gebieden -> Account- en algemene instellingen ->Privileges gebruikersrol.

undefined

Als u algemene processen wilt beschrijven in TimeLog Project dient u de roze map-icoon aan de linkerkant te gebruiken, waarin men processen kan toevoegen en werkstromen (workflow) kan beschrijven. Hier kunt u stapsgewijs een proces beschrijven, bijvoorbeeld hoe men tijd dient te registreren of hoe facturatie uitgevoerd dient te worden. Als u een proces toevoegt, dient u een naam en beschrijving aan te geven. Vervolgens kunt u aanduiden of dit voor u persoonlijk is of dat u deze wilt delen met de rest van de organisatie. U kunt zoveel stappen toevoegen als u wilt en er is een mogelijkheid om te linken naar pagina’s binnen- en buiten TimeLog Project. Dit kan nieuwe medewerkers  in het begin helpen om precies te weten op welke manier men dient om te gaan met de processen.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation