Productnieuws over TimeLog Project om blij van te worden

Productnieuws dat uw dag een positieve draai kan geven!

TimeLog Project wordt continu verbeterd - bekijk de meest recente wijzigingen die een positieve impact kunnen hebben voor u en/of uw collega's.

  • Facturatie: totaalregel op factuurspecificatie
   Er is door verschillende klanten gevraagd om een totaalregel op de factuurspecificatie bij weergave in PDF. Er is nu boven de factuurregeltotalen een totaal per factuurregel ingevoerd die bij printen van de factuur in PDF wordt getoond.
   • Salarismanagement: Medewerker-id op afwezigheidsspecificatie
    Als u het rapport Afwezigheidsspecificatie (alle medewerkers) gebruikt en de data op uw salarissysteem moet afstemmen, is het van belang dat u de medewerker-id ziet. Dit rapport is nu uitgebreid met een kolom Medewerker-id bij zowel de algemene weergave van het rapport als bij een export naar bijv. Excel.

undefined

   • Logwijzigingen op klantkaart (en in TimeLog CRM)
    Als u graag wilt weten door wie er wijzigingen in de data in het systeem zijn aangebracht en behoefte hebt aan loginformatie, zoals aanmaakdatum, aangemaakt door, wijzigingsdatum en gewijzigd door, is het nu mogelijk om deze informatie bij dataexport te tonen. Deze informatie maakt deel uit van de export van klanten, contactpersonen, taken (deel van TimeLog CRM) en opportunities (deel van TimeLog CRM)

undefined

 

undefined

   • Uitbreiding van KPI-rapport
    U kunt nu kiezen of u het verschil (difference) tussen budget en gerealiseerd wilt zien, zowel op medewerker- als bedrijfsniveau. Onder weergavemogelijkheden geeft u aan of u de cijfers wilt zien als geregistreerde of geschatte waarde en of u deze wilt vergelijken met het budget om het verschil (difference) te zien. Zo ziet u in één oogopslag waar u beter of slechter presteert dan gebudgetteerd.

undefined

 

undefined

Farooq Rashid

Farooq Rashid