Vidste du, at du kan sende e-mails direkte fra kundekortet?

Vidste du, at du kan sende e-mails direkte fra kundekortet?

Spar tid på at opdatere jeres kundekort med e-mail-tekster, hvis du bare skal sende korte e-mails med opdateringer eller spørgsmål.

Vi har gjort det nemt at spørge om opdateringer på jeres kunder, hvis I fx er flere, der arbejder på den samme kunde. Du kan bede dine kolleger om at give dig en opdatering direkte fra kundekortet ved at trykke på Send e-mail… under sektionen Kontaktoplysninger. Når du klikker på linket send e-mail, kommer der et vindue frem, hvor der allerede er angivet de mest vigtige oplysninger på kunden – og direkte link ind til kunden for modtageren.

 

Vil du gerne sende til flere personer på én gang, kan du adskille e-mailadresserne med semikolon (;) i feltet Modtager. Du kan naturligvis også ændre teksten, hvis du fx har specifikke spørgsmål. Nederst kan du markere, om du vil have en kopi af e-mailen, og om den skal gemmes som kommentar på kunden.

 

Når du vænner dig til at bruge denne funktion, vil du lægge mærke til, at du sparer en del tid på at copy-paste information fra din indbakke ind i CRM. Det er tid, som du i stedet kan bruge på andre værdiskabende aktiviteter. Derudover sikrer du, at alle ved, hvad status på kunden er hele tiden.


Sådan ser vinduet med oplysningerne ud.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation