Giv os feedback og få bedre produkthjælp

Giv os feedback og få bedre produkthjælp

Har du lagt mærke til feedbackfunktionen på vores produkthjælpetekster? Hvis ikke, kan du her blive klogere på, hvordan den virker, samt hvad vi bruger din feedback til.

Hvordan virker feedbackfunktionen?

Under hver produkthjælpeside har vi lagt en feedbackboks ind, hvor vi spørger dig, om du fik den hjælp, som du havde brug for. Her kan du svare ja eller nej og evt. skrive en uddybende kommentar, hvis du fx har forslag til, hvad der kunne forbedre hjælpeteksten.

Sådan ser feedbackboksen ud.

Hvad bruger vi din feedback til?

Vi bruger din feedback til at forbedre hjælpeteksten. Vi omsætter hurtigt din feedback og ændrer teksten, så den indeholder de oplysninger, som du mangler. Læg mærke til, at der på mange af hjælpeteksterne bliver linket til relateret indhold i en separat boks, hvis der er ekstra information at hente i andre hjælpetekster eller i nogle af vores længere, mere omfattende vejledninger og whitepapers.

Skulle det ske, at du har navigeret til en manglende hjælpeside direkte fra TimeLog Project, sender vi dig en e-mail, ligeså snart hjælpen er klar.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel