Vedligehold og få overblik over projektbetalinger på tværs af projekter

Hold styr på projekt- og kontraktbetalinger ét sted

Få det fulde overblik over, hvilke projekter og kontrakter, der er klar til den månedlige fakturering og justér betalingsdatoerne i samme overblik. 

Funktionen Juster projektbetalinger kan fremover hjælpe dig med at holde styr på, hvilke planlagte betalinger I har i en given periode.

Dette overblik er især tiltænkt til projektlederne og bogholderne, som vil være glade for det nye interface, hvor de kan opdatere alle projektbetalinger ét sted og samtidig markere, at betalingerne er klar til fakturering. Det letter arbejdsgangen inden selve faktureringen foretages.

Find Juster projektbetalinger under projekter.

Spar tid på faktureringen

Ved at lade jeres projektledere gennemgå deres planlagte betalinger på deres projekter inden faktureringsprocessen begynder, kan de med det samme markere betalingerne klar til fakturering eller flytte datoen frem i tiden.

Ved at kunne få det samlede overblik med mulighed for at rette direkte i data, så spares der tid på faktureringen.

Sælger I specifikke services som fx kurser, lønsedler eller servicelicenser, kan I også bruge funktionen til at opdatere forskellige oplysninger, som fx rabatter eller antal inden den månedlige fakturering.

Som udgangspunkt viser siden Juster projektbetalinger alle ikke-fakturerede betalinger på både aktive og inaktive projekter samt kontrakter, der har betalingsdato i indeværende måned. Ved også at vise betalinger på inaktive projekter sikrer I, at I får faktureret alt og ikke glemmer noget.

Her ses siden Juster projektbetalinger valgt for en vilkårlig måned.


Alle viste betalinger kan eksporteres til blandt andet Excel for videre behandling.

Du kan finde mere vejledning i vores hjælpetekst til Juster projektbetalinger, hvor du også kan læse mere, om vores nye filter i rapporten, så du kan spare tid i dagligdagen.

 

Optimér din forretning med tidsregistrering!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5 gode råd, der hjælper dig til at bruge tidsregistrering til at optimere din forretning endnu mere. 

  Tidsregistrering i Excel