Det nye TimeLog Project er sendt i beta test hos kunder

Det nye TimeLog Project i beta

Vi stolte over at kunne annoncere, at Det nye TimeLog Project nu er sendt i beta hos seks dedikerede kunder i Danmark.

Forud er gået seks måneders designarbejde, 15 måneders udviklingsarbejde og tre måneders intensiv test og stabilisering, før vi endelig er klar til at invitere betakunderne indenfor i det nye univers. For et nyt univers er det. TimeLog Project bruger nu hele skærmen effektivt. Lange menuer er erstattet af en let og overskuelig navigation med inspirerende brug af områdefarver. Sikkerhedsmodellen er omskrevet og er nu fuldt fleksibel med hensyn til roller og rettigheder. Dertil er det hele nu omsluttet af en omfattende udvidelse af systemets online hjælp.

Det har været et væsentligt kriterie for den nye release, at eksisterende kunder skulle kunne genfinde deres dagligdag med det samme efter opgradering. Det betyder, at de gammelkendte områder som ugeseddel, projektmodul, faktureringsmodul og rapporter stadig har samme opbygning og funktion, men at de alle har fået et nyt og moderne design.

Vi forventer, at betafasen varer de kommende 3-4 uger afhængig af, hvilke tilbagemeldinger vi modtager fra betakunderne. Når vi er klar til at rulle TimeLog Project ud til alle vore kunder, vil det ske kontrolleret i mindre grupper af 25 til 50 kunder per dag. Vi forventer at være fuldt udrullet hos 95% af vore kunder i slutningen af september 2014.

Forud for opgraderingen vil alle brugere blive notificeret inde i TimeLog Projects informationssektion Produktnyheder og superbrugerne vil ligeledes modtage en mail med oplysninger om opgraderingen. Alle kunder har mulighed for at skyde opgraderingen, hvis man ikke er klar til store forandringer på den foreslåede dato. Det kan være pga. interne procedurer, behov for omskrivning af procesdokumenter eller forestående fakturering. Alle kunder skal dog senest være opgraderet den 31. december 2014.

Hvis I er interesserede I allerede nu at modtage en PDF-introduktion til Det nye TimeLog, så send venligst en mail til info@timelog.dk.

Vi håber, at I vil tage godt imod Det nye TimeLog Project!