Markant fremgang i antal af kunder i TimeLog.

60 nye kunder i de første 5 måneder

TimeLog har i de første fem måneder i år oplevet en markant interesse fra virksomheder, der ønsker at professionalisere deres tidsregistrering og projekstyring. Det gælder alle størrelser virksomheder - lige fra én mand til virksomheder med flere hundrede ansatte.

Det hænger godt i tråd med mediernes øgede fokus på professionelle forretningssystemer til både små og store virksomheder.

Webbaseret tidsregistrering hitter hos små virksomheder.

Udover at byde velkommen til alle de nye kunder, har vi også haft travlt med at release vores nye projektmodul, som nu understøtter endnu flere processer end tidligere såsom avanceret timeprishåndtering, ny ressourcestyring og udvidet økonomisk projektoverblik.

Læs alt om dne nye release