Tilgang af to nye oversættere hos TimeLog

TimeLog ansætter svensk og engelsk oversætter

Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye stærke kræfter i teamet. Med ansættelsen af både en svensk og en engelsk oversætter til vores localisation team, er vi nu igen supporteret på alle 5 sprog, som vi markedsfører og produktudvikler til.

Amanda Paciorek er ansat som svensk oversætter. Hun har en bachelor i International Business Administration and Economics og studerer nu Master in Financial and Strategic Management på CBS. Amanda bliver blandt andet ansvarlig for at gennemføre en revidering af den svenske udgave af TimeLog og styrke marketingindsatsen mod det svenske marked.

Mary Liebowitz er ansat som engelsk oversætter. Hun har i en længere årrække arbejdet med marketing og kundesupport - senest med oversættelse af web tekster, marketing og branding materiale fra dansk til engelsk. Mary er indfødt amerikaner, og vi glæder os til at få hævet den engelske markedsføring og produktinformation op på højeste niveau i løbet af de kommende år.

Velkommen til dem begge.

Thomas Gudmandsen

Thomas Gudmandsen