it-forum - få rabat på tidsregistrering og projekstyring

Medlemstilbud

Øg jeres faktureringsgrad

it-forum og TimeLog har indgået en rabataftale på TimeLog Project - et attraktivt online forretningssystem med tidsregistrering, projektstyring og fakturering.

TimeLog Project er it-konsulenthusets produktionssystem, der giver overblik over de daglige processer i forretningen – og typisk erstatter en håndfuld Excel-ark og professionaliserer driften. TimeLog Project er tilpasset de specifikke behov som it-konsulenter har - og giver jer det komplette overblik - i realtid. 

Se den komplette prisoversigt her.

Styring af projekter og ressourcer

Avanceret håndtering af projekter, kontraktformer og igangværende arbejder giver jer det fulde overblik over jeres forretning. I kan samtidig hurtigt få indsigt i periodens registreringer og værdiskabelse på alle projekter. I systemet kan I håndtere projekter på både fast pris og medgået tid - og kombinere de to kontraktformer på én gang. Har I internationale kunder, så kan i også styre projekter i forskellige valutaer.

I kan også få stor glæde af vores ressourceplanlægning- og opfølgningsværkøj, der hjælper jer til at holde fokus på planlagte opgaver og nå deadlines. I kan samtidig se, hvad jeres kommende indtjeningspotentiale er i kroner-ører og med det samme se, om der er perioder med over- eller underbookning af jeres ressourecer.

Med TimeLog Project er I sikre på at få et forretningssystem, der kan vokse i takt med JER. Vi kalder det Start Simple - Grow Complex.

Fleksibel tidsregistrering

Ingen virksomhed eller medarbejder er ens, og det ved vi godt i TimeLog. Derfor tilbyder vi syv forskellige måder at registrere tid på, herunder en app til både iPhone og Android. Hvor mange timer mistes ikke, fordi man ikke befinder sig ved computeren - eller måske er offline? Med en app, der både virker online og offline, har I den fulde frihed uden for kontoret og glemmer aldrig en tidsregistrering igen. 

Integration til økonomi- og lønsystemer

Fakturér i TimeLog Project så hele projektøkonomien er samlet og overfør derefter fakturaerne til fx e-conomic, Microsoft Dynamics NAV eller AX. Bruger I fC5 eller andet økonomisystem er det muligt at importere fakturagrundlaget til disse ved hjælp af TimeLog Projects fakturalinjeeksport, mens bogførte projektomkostninger fra økonomisystemet hentes ind i TimeLog Project med den indbyggede udgiftsimport. Derved er alle data om projektet samlet ét sted, så alle projektledere har overblik over projektøkonomien.

Hvorfor dette tilbud?

it-forum ønsker gennem samarbejdet med TimeLog A/S at hjælpe medlemsvirksomhederne med at optimere den daglige drift og især at give en hånd til de vækstvirksomheder, som står i vadestedet mellem lille og mellemstor virksomhed.

TimeLog Project er udviklet med særlig fokus på it-konsulenter og har mange års erfaring med at håndtere og imødekomme de daglige behov i denne branche.

Læs hvad TimeLogs kunder siger her.

TimeLog A/S blev stiftet i 2001 og leverer online tidsregistrering til både små- og mellemstore konsulenthuse.

 

TimeLog Projekt er i dag en central og undværelig del af forretningen, og monitoreringen heraf. No Zebra benytter således TimeLog Project som et ledelsesværktøj til udvikling af vores forretning via ETC og KPI-måling.
Jesper Holm Joensen
CEO, No Zebra

Rabatter

Opstartsgebyr:
100% rabat

Software:                               
10% rabat uden binding
30% rabat ved 3 års binding

Implementering:                           
20% rabat ved køb af mere end 10.000,-

(kan ikke kombineres med andre rabatter)

Eksempel på en 15-mand virksomhed:
Pris ved ovenstående eksempel uden binding vil være 2.460 DKK per måned.

Ved 3 års binding vil prisen være
2.152,50 DKK.

Dette pris-eksempel tager udgangspunkt i TimeLog Business Edition.

Spørgsmål?

Så kontakt os på tlf. 70 200 645 eller på info@timelog.dk

Betingelser

For at kunne benytte rabatordningen skal I være medlem af it-forum

Kontakt jeres sekretariat for at få rabatten eller for at få yderligere oplysninger om samarbejdet. Herefter indgås en aftale mellem TimeLog A/S og jer, som kan tilpasses individuelt på baggrund af de fælles rabatter og jeres behov.