TimeLog dækker it- virsomhedens behov!

It-virksomheden

Forretningssystemet til it-virksomheden

 

I jagten på den højeste dækningsgrad er TimeLog som skabt til it-konsulenters ønske om minimal administration.

 

Teknologien i dag løber stærkt og udvikling af software og it-løsninger er blevet endnu mere konkurrencepræget end før. It-virksomheden har derfor brug for minimal administration, fleksibel tidsregistrering og et system til at håndtere alle jeres forskellige kontraktformer, som i sidste ende giver jer det præcise faktureringspotentiale.

 

Større afkast på projekter og bedre estimering

 

Med et stærkt værktøj til beregning og styring af igangværende arbejder samt rapportering af realtidsdata og nøgletal, har I altid opdateret og tilgængelig information til rådighed og kan samle hele projektøkonomien i ét system. Dette minimerer administrationen og giver et langt bedre overblik over projekter og deres fremdrift, så I kan overholde jeres deadlines.

Få styr på ressourcerne

 

Når I skal planlægge den kommende periodes arbejde giver vores ressourcestyring med det samme overblik over, hvilke ressourcer som er overbookede, og hvilke der har tid til at tage ekstra opgaver ind.

Følg op på om de planlagte opgaver er udført, eller om der er kommet opgaver ind fra siden, som skubber jeres deadlines. Med ressourceplanlæggeren får I det samlede overblik per ressource og kan f.eks. vælge, om opgaver skal flyttes til næste dag/uge. Dermed er der ingen opgaver, som bliver glemt i farten.

Integration til andre systemer

 

TimeLog Project har sit eget API, hvorfra I kan trække data til jeres øvrige systemer f.eks. bruger nogle it-virksomheder SCRUM-baserede værktøjer og har dermed behov for at skyde projekter derfra og ind i TimeLog Project.

Vi tilbyder også forskellige standardintegrationer til blandt andet e-conomicNavisionAxaptaVisma AdministrationSharePoint og Microsoft Project.

Implementering

 

Opsætning og implementering af TimeLog Project foregår over en tidsperiode på 2-6 uger. I denne periode indgår ca. 2-6 dages træning (alt efter behov) med en TimeLog-konsulent, der efter 2-3 måneders brug vil afholde en opfølgningsworkshop, hvor der samles op på viden, spørgsmål og erfaringer med systemet.