Tidsregistrering tilpasset til den globale organisation

Den globale organisation

Nøgletal i realtid

Brugervenlig tidsregistrering på mange platforme, der kan synkroniseres med organisationens øvrige systemer.

En af de største udfordringer for en global organisation er at kunne se organisationens nøgletal i realtid uden at skulle vente på rapportering fra de forskellige enheder. For at forblive konkurrencedygtig er det afgørende at kunne træffe hurtige beslutninger baseret på fakta i stedet for mavefornemmelser. 

Det kan TimeLog hjælpe jer med.

Gør en global organisation lokal

Som global organisation kan I drage fordel af TimeLogs afdelingsstruktur der kan opdele organisationen i flere enheder i flere lande. Her opsamler I nemt data om medarbejderes timeforbrug i andre afdelinger, så I kan afvikle intern fakturering, ressourceudligning, vidensdeling og activity based costing (ABC).

At være på det globale marked kan være både tidskrævende og omfattende i forhold til at håndtere mange valutaer på én gang. Med TimeLogs valutafunktion kan I ikke kun oprette og styre projekter i fremmed valuta, afhængig af afdeling og land – I kan også rapportere i forskellige valutaer, så hvert land kan få følelsen af, at systemet understøtter deres behov.

Oplev følelsen af ét samlet forretningssystem

Med TimeLogs mange integrationsmuligheder og eget API, kan I fra starten opnå følelsen af, at dataudvekslingen foregår automatisk mellem jeres forskellige forretningssystemer.

Data kan programmeres til at blive udvekslet via TimeLogs Integrations API og over i fx jeres økonomi- og ordrehåndteringsprogrammer uden manuel administration i dagligdagen. Vi tilbyder også standardintegrationer med førende løn- og økonomisystemer.

Kobl dine juridiske enheder sammen med TimeLog

Læs mere om vores udvidelse Multiple Legal Entities, som understøtter koncerners behov for økonomisk styring. 

  Tidsregistrering i Excel