Crona Lön integrationen betyder at du nemt overfører løndata fra TimeLog til Crona Lön, så du sparer tid på lønadministration. Læs om integrationen her!

Crona Lön

  • Crona lön

Nem håndtering af løndata

Giv både medarbejdere og lønbogholdere de bedste værktøjer til at understøtte deres dagligdag, så løndata er opdateret til tiden.

Dine medarbejdere indtaster deres tid, fravær og flex i TimeLog, som er specialiseret til at gøre tidsregistreringen nem og effektiv. Du overfører via en fileksport månedens løndata til Crona Lön for videre behandling.

Ved at benytte de samme lønkoder i både TimeLog og Crona Lön, kan du nemt overføre løndata hver måned. Fil-integrationen sparer dig både tid i din lønbehandling og sikrer samtidig, at du har korrekte løndata til tiden, så du undgår fejl på lønsedlerne.

Når først fileksporten er konfigureret første gang, genererer du med få klik en fil, der importeres til Crona Lön hver måned. Derefter er du klar til at forsætte dit arbejde med at håndtere løn, og dine kollegaer vil ikke længere blive forstyrret af at skulle levere løndata til dig.

Fordele ved integrationen:

  • Få opdaterede løndata i realtid
  • Spar tid på den månedlige lønadministration
  • Slip for manuelt at indsamle løndata og indtastning i Crona Lön og undgå samtidig tastefejl
  • Giv både medarbejdere og lønbogholder de bedste systemer på markedet
  • Få følelsen af at arbejde i ét sammenhængende system

Flere muligheder med lønstyring

Vil du gerne udvide din lønstyring, kan du tilkøbe TimeLog Salary, hvori du kan opsætte de forskellige flex-regler, som I anvender. Her kan du også styre fx komme-gå tid og/eller håndtere udvidet flexstyring. 

Se hvad vi kan gøre for dig!

Præsentation af TimeLog

Få en 20 minutters online walk-through foran din skærm.

Online præsentation af TimeLog